PROGRAM FÖR SMÅLANDS KORVFESTIVAL

Parkeringen hittar du med hjälp av våra trevliga parkeringsvakter – självklart är den gratis. Kl. 10.00 Festivalen öppnar Kl. 10.30 Officiell invigning av Smålands korvfestival. Vår fd. landshövdingen i Jönköpings län Helena Johnsson klipper korv-bandet. Det kommer att finnas utställare både inne i den gamla ladugården och ute i trädgården. Tänk på att klä dig efter väder.

Du kan provsmaka korv, prata med producenter, spana in coola grillar och tillbehör och, såklart, köpa mat och dryck – så kom hungrig!
 

Mat och dryck

Flera av utställarna erbjuder smakprov och även hela korvrätter. Det finns olika sorters drycker att köpa både både för att ta med hem och att njuta på plats.
 
Prata, lär och inspireras
Passa på att prata med alla härliga producenter (och glöm inte alla härliga besökare!) som finns på plats. Kanske har du förslag på en ny smak på korven eller en korv-kombination som ingen har tänkt på -ännu!
 
Sittplatser
På logen finns bord, stolar och bänkar så att du kan sitta ner och äta eller bara vila en stund.
Förhoppningsvis hittar du både kända favoriter och nya upptäcker som du vill köpa med dig hem (det är nu din fina kasse kommer till nytta!)
 
Välkommen att äta korv, prata korv och köpa korv!
 
Kl. 17.00 tackar vi för ditt besök och Smålands korvfestival stänger.
 
För att det ska bli en härlig festival utan för mycket trängsel och köer så har vi begränsat antalet besökare till 500 (plus barn och hundar). Säkra din plats genom att köpa din biljett på nätet, redan nu.
Entrébiljett på plats kan lösas, i mån av plats.
 

Barn under 13 år går in gratis och det gör även hundar. Hundar ska hållas kopplade men barnen får vara lösa bara de hålls under uppsikt.

 
Har du frågor?
Hör av dig till Ulrica: 0709-90 00 35 eller hej@korvfestival.se